ÅSÖ Magasin nr 2 2017 ute nu!

Äntligen är sommaren på väg med alla roliga fester och högtider! Våren och försommaren är ofta hektisk för oss i konditoribranschen just därför, men är man bara väl förberedd blir det ju bara roligt!

I det här numret har vi besökt flera fantastiska ställen och personer. Vi har tagit en tur till soliga Karlstad där makarna Anna och Janerik Carli så framgångsrikt driver Carli Choklad – där de gör så mycket mer än bara choklad! Deras första lilla chokladbutik har växt till en hel liten koncern med caféer och bageri, och inte minst glass. Kolla in reportaget om dem och receptet på deras härliga glasstårta!

Har du många kunder som ska ha studentfest? Perfekt, här är magasinet för dig! Vi bad de duktiga konditorerna och bagarna på Haga Tårtcompani i Stockholm att skapa ett helt gäng fantastiska studentbakverk för vår räkning, och det gjorde de med bravur!

Sist men inte minst har vi åkt rakt ut i Stockholms skärgård. Varför? Jo, för där ligger ju den enorma konsthallen Artipelag och där, i restaurang och café, huserar chefskonditor Fredrik Otterberg och konditor Annie Hesselstad.
Vilka fantastiska kreationer de skapar på detta lika fantastiska ställe! Läs och njut, och blir du sugen på att göra deras desserter är det bara att titta in i vår receptbank här på hemsidan och hämta recepten!