Åsö Magasin nr. 3 2017 ute nu!

Även om sommaren var härlig, är det alltid lika kul när hösten drar igång igen. En slags omstart, med nya utmaningar, idéer och, inte minst, nya spännande produkter! I det här numret har vi besökt två fina Göteborgsföretag, båda fast förankrade i staden och mycket uppskattade av sina respektive kundkretsar; Sjömagasinet och Flickorna Kanold. Sjömagasinet är en klassisk fisk- och skaldjurskrog med en välförtjänt Guide Michelin-stjärna. Den drevs länge av Leif Mannerström men togs över av Ulf Wagner för 7 år sedan.

Vi kikade in bakom kulisserna i dessertköket, där kockarna Johanna och Anneli skapar de mest ljuvliga desserter. Flickorna Kanold är chokladbutiken mitt i stan, med egen tillverkning i filialen i Saluhallen. Här skapar familjen Kanold sedan knappt 20 år tillbaka underbara, vackra och genomtänkta praliner som choklad- älskande Göteborgarna har svårt att leva utan. Läs deras historia på sidan 17!

Vi har också farit till Karlstad och butiken Kardemumma, dit vi levererar många godsaker. En rolig och fin butik, som du som driver eller funderar på att starta något liknande, kan få många inspirerande uppslag ifrån. Så är det ju Halloween snart! Vi har proppat lagren fulla med skräckinjagande, goda, söta och roliga Halloweenprodukter och många av dem presenterar vi i detta nummer. Bara att välja. Självklart hittar du ännu mer i vår webbshop!