Åsö Magasin nr. 4 2017 ute nu!

ÄNTLIGEN JUL!

Ja, snart i alla fall. Årets största högtid för många, och särskilt för den som driver konditori! För oss på Åsö innebär julen att hyllorna fylls av godsaker och roliga tillbehör; praliner, fyllningar, marsipanfigurer, kristyr, dekorationer, blanka tygband, fina påsar och askar och massor av annat kul. I år har vi extra många vackra formar att baka kakor, bakelser och göra praliner i, bland annat från Pavoni.

Från dem kommer också de supersmarta Chocoflex-formarna som konditorn Fredrik Johansson gör alla sina kolor och knäck i till julbordet på Villa Källhagen. Läs mer om det på sidan 10!

Vi på Åsö är också extra förväntansfulla inför kommande säsong, eftersom vi lanserar ett helt nytt segment! Vi utökar inte bara vår säljkår med tre nya, finfina medarbetare, utan också vårt sortiment – allt för att bli en ännu mer fulländad och lyhörd partner till dig som kund, oavsett om du är superkonditor eller industribagare. Läs mer om vår spännande nysatsning på sidan 4!

Är du nyfiken på hur man skapar fina och fantastiska veganska desserter? Då måste du genast bläddra till sidan 20. Där presenterar vi konditorn Guilherme Guise som är chefskonditor på anrika Hotel Kämp i Helsingfors. I sitt jobb stöter han på många önskemål om veganska alternativ och har därför tagit fram en hel rad ljuvliga veganska desserter som vi får ta del av. Hurra!