ÅSÖ MAGASIN Nr 1 2017 ute nu!

Välkommen till ett nytt, vårkittlande nummer av Åsö Magasin! Kanske är det inte vår riktigt  ännu men den är garanterat på väg – ljuset börjar komma, och hoppet med det. Och så en  hel massa nya produkter och rolig inspiration i våra hyllor, förstås! Ta en titt på alla våra nya, fina chokladdekorationer och chokladkakor, till exempel. Så mycket gott och snyggt! En del av dem hittar du här i magasinet, tillsammans med massor av annat inspirerande och kul!

Nytt för oss på Åsö är också våra filmer – en serie korta filmer som vi har producerat för att
kunna visa en del av våra produkter på ett bra sätt och ge er en liten inblick i verksamheten. Du kommer också att få finfina tips från vår egen chocolatier Jonas Hoffsten och se reportage från några av våra kunder. Håll utkik på vår hemsida, och på Facebook, Instagram och Youtube!

Vårens nummer av vårt magasin dignar av ljuvliga godsaker. Vi har besökt pralinmakerskan Annelie K i Uppsala och den fina gamla konfektyrbutiken Betsy Sandberg Choklad på Lidingö. Vi har intervjuat konditorn Sebastian Pettersson som så framgångsrikt tävlar med Juniorkocklandslaget, och så har vi fått en hel rad helt fantastiska påskrecept från superkonditorn Josefine Baummann på Chokladfabriken, Årets konditor 2011.

Ett pangnummer, helt enkelt. Välkommen!