Kalle Jungstedt är en av Sveriges främsta pralinmakare. Men han har också kommit att bli en uppskattad kursledare för såväl branschproffs som nybörjare: Många pralinmakare, konditorer och kockar har deltagit i hans utbildningar på plats i Stockholm eller online.
Kalle Jungstedt är en mästare på problemlösningar och vet hur man skapar ganache med perfekt struktur och hur pralinskalet ska få den där oemotståndliga glansen som dina kunder och gäster lockas av.
Passa på att ta del av Kalle Jungstedts kurs ”The Fundamentals – hur man gör en perfekt pralin” i sommar. Då kommer du att vara fullt uppdaterad och redo när chokladsäsongen drar igång i höst.
Kursen är förinspelad och består av tio filmavsnitt, av vilka åtta är instruktionsavsnitt som visar exakt hur du går tillväga i olika moment. Total kurstid är 1 timme och 40 minuter. Du väljer själv hur du vill lägga upp kursen och vid vilka tider du vill titta. Du har full tillgång till kursen så länge du önskar. Utöver instruktionsfilmerna ingår även fördjupande pdf-filer samt ett quiz efter varje delmoment.
I kursen ingår också en inbjudan till en privat supportsida på Facebook, där du får möjlighet att ställa frågor till Kalle Jungstedt. Frågestunden är en timme per vecka. Närmare detaljer om Facebook-sidan får du när du bokar kursen.
– Kursen är perfekt för nybörjare och ger de redan yrkesverksamma smarta lösningar och effektivare arbetsmetoder, säger Kalle Jungstedt.
– Kursen fokuserar dessutom på hur man jobbar rent och får maximal glans på alla praliner varje gång. I slutändan ska du inte ens behöva göra rent dina formar till nästa omgång, vilket betyder att du sparar massor med tid och att din verksamhet blir mer lönsam, säger han. Skulle någon kursdeltagare mot förmodan inte vara nöjd så betalar jag tillbaka hela avgiften.
Just nu färdigställer Kalle Jungstedt en onlinekurs med fokus på hur du skapar och balanserar pralinfyllningar på det sätt du själv önskar. Han går igenom hur du kan göra tolv olika basfyllningar som sedan på enkelt sätt kan varieras allt efter smak och råvaror.
PRIS OCH BOKNING
Priset för kursen ”The Fundamentals – hur man gör en perfekt pralin” är 2.000 kr inkl moms (ordinarie pris 2.500 kr). Du som är Åsö-kund får 20 procents rabatt genom att ange kod ”ASOKALLE2021” vid beställningen på www. chefjungstedt.com. Rabatten gäller till och med den 10 augusti 2021.