Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Daniel Roos

Daniel Roos - Expertpanelen ÅSÖDaniel Roos är en mycket starkt lysande stjärna på den svenska konditorhimlen. Daniel har ett förflutet som chefskonditor på bl.a. Operakällaren och restaurang Jonas i Stockholm, samt varit ansvarig konditor i det svenska Kocklandslaget. Numera driver Daniel K-märkt i Stockholm med flera enheter bl.a. en på Garnisonen. Som kuriosa kan även nämnas att Daniel gjorde desserten till Kronprinsessans bröllop samt ansvarat för Nobeldesserten inte mindre än 3 gånger!

Han har även figurerat i många stora sammanhang över hela Europa. Man har till exempel kunnat läsa om Daniel i den erkända spanska tidsskriften So Good där han presenterat många av sina otroliga recept och kreationer. Daniel är numera också officiell partner med oss och våra leverantörer Pavoni och Felchlin!  

För mer info om Daniel, besök webbsidan www.pastrydesign.se.

Vi är mycket stolta över att Daniel väljer att arbeta med oss på ÅSÖ!

 

Klicka här för att se alla våra recept från Daniel Roos

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår