Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr

Fruktkompotter utan gelatin

Med ca 85 % frysta bär tillsammans med äpplejuice eller fruktpuré och endast 14% socker och Basic Gel Jam II kokar du nu underbara smakfulla och hållfasta sylter eller fruktkompotter. Med samma recept kan du även gjuta en fruktgelé i en Cake Top silikonform som du kan ha som en dekor på en kakaoglazad tårta eller bakelse. Det bästa av allt, det tar inte många minuter. Receptet som ÅSÖ-konditorerna Jonas Hoffsten och Emanuel Andrén tagit fram finner du i slutet av filmen.

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag