Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr

Vegansk chokladmousse med Felchlin, Maracaibo 65%

Med hjälp av detta äkta chokladmoussegranulat, gjort på finaste Maracaibo 65% Grand Cru choklad från Felchlin, gör du på under 5 minuter ett smakfullt och lent chokladmousse som är helt veganskt. Du kan antingen gjuta moussen i silikonformar eller spritsa den. Har mycket bra hållbarhet och moussen går även att spritsa ett par dagar efter att den är gjord. Receptet som ÅSÖ-konditorerna Jonas Hoffsten och Emanuel Andrén tagit fram finner du i slutet av filmen.

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag