Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Mendiants

Mendiants

Skriv ut

Ronny driver sedan många år tillbaka chocolateriet RC Chocolat i Sigtuna. Han är också medlem i Svenska Konditorlandslaget som kommer att tävla för Sverige i Coupe de monde de la Patisserie 2017. Här bjuder han på sina bästa recept!

Portioner:

Ingredienser

  • Felchlin Arriba 72%
  • nötter, t ex mandel, hasselnötter, pistasch, valnöt
  • torkad frukt eller bär
  • Anvisningar

  • Rosta nötterna i en torr, het panna. Skär torkad frukt eller bär i mindre bitar. Temperera chokladen och häll den i en spritspåse. Spritsa på bakplåtspapper ut chokladen i medaljonger, lika stora som en femkrona. Toppa med nötter och frukt/bär. Låt stelna.
  • TIPS PÅ VARIANTER

    • Pistaschmandlar och havssalt
    • Apelsinskal på mjölkchoklad
    • Chiliflakes

    Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår