Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Pralin med hallon och stjärnanis

Pralin med hallon och stjärnanis

Skriv ut

Konditor Anicka Larsson bjuder alltid på lika underbart goda som vackra jul- och nyårskreationer! Konditor Anicka Larsson driver chocolateriet Handgjort Stockholm i Hägersten sedan 2005. Hon har varit finalist i Årets Konditor flera gånger och även varit med och gjort Nobeldesserten under Magnus Johanssons ledning.

Portioner: ca 100 st

Ingredienser

STJÄRNANISGANACHE

  1. 3 st stjärnanis
  2. 260 g vispgrädde
  3. 15 g trimolin (invertsocker)
  4. 35 g socker
  5. 185 g mjölkchoklad Åsö 33,5%
  6. 50 g mörk choklad Åsö 58%
  7. 35 g smör

HALLONCOULIS

  1. 1 st stjärnanis
  2. 190 g hallonpuré
  3. 50 g socker
  4. 30 g glukos
  5. 9 g pektin
  6. 15 g socker

Anvisningar

STJÄRNANISGANACHE

  1. Värm upp grädde, trimolin och stjärnanis. Låt dra i 10 minuter. Karamellisera sockret gyllene. Tillsätt gräddblandningen till det karamelliserade sockret och koka upp. Sila massan över chokladen och mixa. Mixa sedan ner smöret och låt svalna till 30°.

HALLONCOULIS

  1. Värm hallonpuré och stjärnanis till 40°. Tillsätt socker och glukos och koka upp. Tillsätt därefter pektin och socker, koka i 3 minuter och ta sedan upp stjärnanisen. Mixa slät och låt kallna.

MONTERING

  1. Fyll fyllningarna 50/50 i förfärgade och tempererade pralinformar. Låt stå till dagen därpå. Locka med tempererad choklad och överföringsark.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår