Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Pralin med hallon och stjärnanis

Pralin med hallon och stjärnanis

Skriv ut

Konditor Anicka Larsson bjuder alltid på lika underbart goda som vackra jul- och nyårskreationer! Konditor Anicka Larsson driver chocolateriet Handgjort Stockholm i Hägersten sedan 2005. Hon har varit finalist i Årets Konditor flera gånger och även varit med och gjort Nobeldesserten under Magnus Johanssons ledning.

Portioner: ca 100 st

Ingredienser

STJÄRNANISGANACHE

  1. 3 st stjärnanis
  2. 260 g vispgrädde
  3. 15 g trimolin (invertsocker)
  4. 35 g socker
  5. 185 g mjölkchoklad Åsö 33,5%
  6. 50 g mörk choklad Åsö 58%
  7. 35 g smör

HALLONCOULIS

  1. 1 st stjärnanis
  2. 190 g hallonpuré
  3. 50 g socker
  4. 30 g glukos
  5. 9 g pektin
  6. 15 g socker

Anvisningar

STJÄRNANISGANACHE

  1. Värm upp grädde, trimolin och stjärnanis. Låt dra i 10 minuter. Karamellisera sockret gyllene. Tillsätt gräddblandningen till det karamelliserade sockret och koka upp. Sila massan över chokladen och mixa. Mixa sedan ner smöret och låt svalna till 30°.

HALLONCOULIS

  1. Värm hallonpuré och stjärnanis till 40°. Tillsätt socker och glukos och koka upp. Tillsätt därefter pektin och socker, koka i 3 minuter och ta sedan upp stjärnanisen. Mixa slät och låt kallna.

MONTERING

  1. Fyll fyllningarna 50/50 i förfärgade och tempererade pralinformar. Låt stå till dagen därpå. Locka med tempererad choklad och överföringsark.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag