Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Lavendeltryfflar i påskägg

Lavendeltryfflar i påskägg

Skriv ut

Josefine korades till Årets Konditor 2011, och har under många års tid skapat ljuvliga kreationer på Chokladfabriken i Stockholm. Nu hittar vi henne som chefskonditor på nybyggda Hotel At Six i Stockholm.

Portioner: ca 40 tryfflar (Form till chokladägg: art.nr 81600, 81610)

Ingredienser

TRYFFEL. DAG 1

  1. 350 g vispgrädde
  2. 20 g lavendel

DAG 2

  1. 50 g trimolin, art.nr 49582
  2. 370 g Felchlin Maracaibo 65 %, art.nr 49316
  3. 80 g osaltat smör

Anvisningar

DAG 1

  1. Blanda grädde och lavendel och ytplasta.
  2. Förvara i kylen över natten.

DAG 2

  1. Värm upp grädde och lavendel till 60°.
  2. Sila av lavendeln och koka upp grädde och trimolin.
  3. Häll detta över chokladen och smöret.
  4. Mixa ihop till en homogen tryffel.
  5. Fyll i pralinskal och låt stå ett dygn i rumstemperatur.
  6. Locka med smält, tempererad choklad och lägg på ett överförings ark för att få ett fint tryck på undersidan av pralinerna.
  7. Gjut ett ägg av choklad och fyll det med praliner.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår