Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
GIANDUJA

GIANDUJA

Skriv ut

Portioner: ca 70 praliner

Ingredienser

SKAL

  1. Läderach mörka ovalskal, art.nr 050036

FYLLNING

  1. 300 g Felchlin Rustic Noble Piemontese 60%, art.nr 49353
  2. 110 g Callebaut 70/30-42, tempererad, art.nr 49004
  3. ca 70 st rostade mandlar
  4. Flingsalt

DOPPCHOKLAD

  1. Callebaut 70/30-42, art.nr 49004

DEKORATION

  1. Pulverfärg för choklad guld, art.nr 25355

Anvisningar

  • Temperera chokladen och blanda med hasselnötsmassan till jämn konsistens.
  • Fyll en spritspåse och spritsa upp i skalen till hälften.
  • Tryck ner en rostad mandel och strö lite salt i varje.
  • Fyll upp med resterande massa.
  • Låt stelna i rumstemperatur i ett dygn.
  • Doppa i tempererad choklad.
  • Dekorera.



  • Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår

    VÄNLIGEN VÄLJ
    FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

    Företag Privatperson