Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

BOLIVIATRYFFEL

BOLIVIATRYFFEL

Skriv ut

Portioner: 1 ram 15 mm hög, art.nr 83733

Ingredienser

  • 725 g grädde
  • 125 g trimolin, art.nr 49582
  • 1160 g Felchlin Cru Sauvage Bolivia 68 %, art.nr 49329
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • Anvisningar

  • Lägg chokladen i en skål.
  • Värm upp grädde och trimolin till 85°.
  • Häll blandningen över chokladen i tre omgångar, en tredjedel i taget.
  • Tillsätt smält smör och blanda ihop med mixerstav.
  • Häll i ram, låt stelna och skär sedan i 22 x 22 mm stora bitar.
  • Doppa bitarna i mörk choklad och dekorera med överföringsark.
  • Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår