Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Se fler recept
ROS & PISTAGE

ROS & PISTAGE

Skriv ut

Ros & pistage. Speciellt framtagen till Alla hjärtans dag.

Portioner: 6 hjärtformade gjutformar, 21 st praliner/form à 9 g

Ingredienser

  • 300 g grädde
  • 600 g vit choklad, Felchlin Edelweiss, art.nr 49367
  • 80 g rosvatten
  • pistagenötter, art.nr 49572
  • Anvisningar

  • Börja med att preparera formarna genom att stänka i rosafärgad vit choklad med hjälp av en pensel.
  • Låt stelna och gjut sedan skal med tempererad mörk choklad.
  • Lägg en hel pistagenöt i varje skal.
  • Lägg den vita chokladen i en skål.
  • Värm upp grädden till 85° och häll massan över chokladen.
  • Tillsätt rosvattnet och mixa ihop.
  • Fyll i spritspåse och låt ganachen svalna till cirka 30-32°.
  • Fyll sedan skalen och låt stå över natten.
  • Tillslut pralinerna.
  • Låt stelna och ta ur pralinerna ur formarna.

  • Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår

    VÄNLIGEN VÄLJ
    FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

    Företag Privatperson