Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

ROS & PISTAGE

ROS & PISTAGE

Skriv ut

Ros & pistage. Speciellt framtagen till Alla hjärtans dag.

Portioner: 6 hjärtformade gjutformar, 21 st praliner/form à 9 g

Ingredienser

  • 300 g grädde
  • 600 g vit choklad, Felchlin Edelweiss, art.nr 49367
  • 80 g rosvatten
  • pistagenötter, art.nr 49572
  • Anvisningar

  • Börja med att preparera formarna genom att stänka i rosafärgad vit choklad med hjälp av en pensel.
  • Låt stelna och gjut sedan skal med tempererad mörk choklad.
  • Lägg en hel pistagenöt i varje skal.
  • Lägg den vita chokladen i en skål.
  • Värm upp grädden till 85° och häll massan över chokladen.
  • Tillsätt rosvattnet och mixa ihop.
  • Fyll i spritspåse och låt ganachen svalna till cirka 30-32°.
  • Fyll sedan skalen och låt stå över natten.
  • Tillslut pralinerna.
  • Låt stelna och ta ur pralinerna ur formarna.
  • Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår