Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
LIMETRYFFEL

LIMETRYFFEL

Skriv ut

Annelie Kejroth är en av Sveriges främsta chokladmakare och driver Annelie K Choklad och Praliner i Uppsala sedan mer än 25 år tillbaka. Sedan starten är hon en trogen Åsö-kund och använder såväl Felchlin som vår egen Åsö-Choklad i praliner och bakverk. Annelie K har omkring 30 praliner i sitt sortiment och här delar hon med sig av receptet på en av dem. 

Portioner: 252 st

Ingredienser

  • 450 g grädde
  • 500 g limepuré (10% socker), art.nr 49703
  • 110 g trimolin, art.nr 49582
  • 700 g Felchlin Maracaibo Clasificado 65%, art.nr 49316
  • 100 g smör, rumsvarmt
  • Vita tryffelkulor 2,9 g, art.nr 050002
  • Anvisningar

  • Lägg chokladen i en skål.
  • Värm upp grädde, limepuré och trimolin till 85°.
  • Häll massan över chokladen och mixa med mixerstav.
  • Tillsätt det rumsvarma smöret.
  • Fyll de vita tryffelkulorna och låt stå över natten.
  • Tillslut tryfflarna.
  • Täck dem med ett tunt lager vit, tempererad choklad och rulla dem i grönfärgat strösocker.

  • Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Bläddra i
    Åsö-katalogen!

    252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

    Åsö Katalog

    Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Åsö-haren Åsö-räven
    Stäng Logga in

    Vänligen välj
    företag eller privatperson

    Privatperson Företag