Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Ingredienser

  • 90 g äggvita
  • 375 g honung
  • 60 g vatten
  • 188 g socker
  • 75 g glykos
  • 367 g Maracaibo 88%
  • 318 g mandel, skalad
  • 132 g pistagenötter

Anvisningar

  1. Vispa äggvitan.
  2. Koka honung till 120° och häll den sakta över äggvitan.
  3. Fortsätt vispa sakta samtidigt som du kokar vatten, socker och glykos till 150°.
  4. Häll den över honung/ägg blandningen, vispa på medelhastighet.
  5. Smält chokladen och blanda in den för hand med en slickepott.
  6. Tillsätt de varma rostade nötterna och häll upp i önskad form.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår