Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Se fler recept
Caramel Ganache, mjuk

Caramel Ganache, mjuk

Skriv ut

Portioner:

Ingredienser

  • 60 g mjölk 3%
  • g Fleur de Sel
  • 390 g Caramel brulée-fyllning från Felchlin
  • 150 g Sao Palme 36%
  • 50 g Sao Palme 60%

Anvisningar

  1. Koka upp mjölk, salt och caramel brulée.
  2. Slå den sen i omgångar över chokladen, avsluta med att mixa den till en len ganache.
  3. Fyll i önskat choklad- eller tryffelskal.
  4. OBS! Om fyllningen fylls i ett chokladskal måste den vara under 30°.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

VÄNLIGEN VÄLJ
FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

Företag Privatperson