Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Caramel Ganache, mjuk

Caramel Ganache, mjuk

Skriv ut

Portioner:

Ingredienser

  • 60 g mjölk 3%
  • g Fleur de Sel
  • 390 g Caramel brulée-fyllning från Felchlin
  • 150 g Sao Palme 36%
  • 50 g Sao Palme 60%

Anvisningar

  1. Koka upp mjölk, salt och caramel brulée.
  2. Slå den sen i omgångar över chokladen, avsluta med att mixa den till en len ganache.
  3. Fyll i önskat choklad- eller tryffelskal.
  4. OBS! Om fyllningen fylls i ett chokladskal måste den vara under 30°.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår