Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Se fler recept
Coffee Ganache

Coffee Ganache

Skriv ut

Portioner:

Ingredienser

  • 635 g grädde
  • 25 g kaffebönor
  • g Fleur de Sel
  • 67 g trimolin
  • 465 g Maracaibo 65%

Anvisningar

  1. Koka upp grädde, salt, trimolin och de rostade krossade kaffebönorna.
  2. Sila den varma vätskan i omgångar över chokladen och mixa till en slät ganache.
  3. Fyll i önskad choklad- eller tryffelskal.
  4. OBS! Om fyllningen fylls i ett chokladskal måste den vara under 30°.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

VÄNLIGEN VÄLJ
FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

Företag Privatperson