Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Passionstartletter

Passionstartletter

Skriv ut

Passionstartletter med passionsfruktscurd och maräng.        

Portioner: ca 40 st

Ingredienser

  • 40 st Läderach specialskal, art.nr 050047

Passionsfruktscurd

  • 500 g passionsfruktspuré, art.nr 49745
  • 50 g smör
  • 150 g socker
  • 200 g äggula
  • 50 g maizena

Hallonmaräng

  • 375 g äggvita
  • 100 g hallonpuré, art.nr 49705
  • 50 g vatten
  • 630 g socker

Dekorering

  • Frystorkade hallon
  • Oxalis

Anvisningar

Passionsfruktscurd

  1. Koka upp puré med smör och halva mängden socker.
  2. Vispa ihop resten av sockret med äggula och maizena, vispa ned detta i purén och sjud upp till första bubblan.
  3. Låt svalna i kyl till rumstemperatur.

Hallonmaräng

  1. Vispa äggvitan till ett fast skum.
  2. Koka ihop hallonpuré, socker och vatten till 121° och häll detta i en tunn stråle över den uppvispade äggvitan, fortsätt att vispa marängen kall.

Montering

  1. Fyll skalen med curden och låt den stelna.
  2. Spritsa på marängen och bränn lätt med gasolbrännare.
  3. Dekorera med frystorkade hallon och oxalis.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår