Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Mangopannacotta med kokoscrumble

Mangopannacotta med kokoscrumble

Skriv ut

Portioner: 15 portioner

Ingredienser

Mangopannacotta

  • 400 g mangopuré, art.nr 49755
  • 200 g sojagrädde
  • 100 g socker
  • 1 citrongräs
  • 12 g Instant Vegan Gel, art.nr 26896

Kokoscrumble

  • 90 g riven kokos
  • 115 g socker
  • 135 g vetemjöl
  • 1 g salt
  • 30 g vatten
  • 110 g kokosolja

Mangoragú

  • 1 färsk mango skuren i små tärningar
  • Mangopuré, art.nr 49755
  • Passionsfruktpuré, art.nr 49745
  • Zest av 1 lime
  • Långpeppar
  • Mynta

Anvisningar

Mangopannacotta

  1. Koka upp sojagrädde och citrongräs och låt dra en stund. Ta upp citrongräset och tillsätt mangopuré och socker, låt koka upp.
  2. Mixa ner Instant Vegan Gel i 10 sekunder eller tills massan är helt slät och fördela blandningen i fina glas. Ställ kallt.

Kokoscrumble

  1. Mixa ihop socker, salt, riven kokos och mjöl. Mixa ner vatten och kokosolja och kör till en smulig deg.
  2. Baka i 160° ca 20 minuter.
  3. Låt kallna.

Mangoragú

  1. Krydda mangotärningarna med puréerna (mängd efter smak), limezest, långpeppar och mynta och ställ åt sidan.
  2. Vid servering, toppa pannacottan med mangoragú och kokoscrumble.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag