Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Mangopannacotta med kokoscrumble

Mangopannacotta med kokoscrumble

Skriv ut

Portioner: 15 portioner

Ingredienser

Mangopannacotta

  • 400 g mangopuré, art.nr 49755
  • 200 g sojagrädde
  • 100 g socker
  • 1 citrongräs
  • 12 g Instant Vegan Gel, art.nr 26896

Kokoscrumble

  • 90 g riven kokos
  • 115 g socker
  • 135 g vetemjöl
  • 1 g salt
  • 30 g vatten
  • 110 g kokosolja

Mangoragú

  • 1 färsk mango skuren i små tärningar
  • Mangopuré, art.nr 49755
  • Passionsfruktpuré, art.nr 49745
  • Zest av 1 lime
  • Långpeppar
  • Mynta

Anvisningar

Mangopannacotta

  1. Koka upp sojagrädde och citrongräs och låt dra en stund. Ta upp citrongräset och tillsätt mangopuré och socker, låt koka upp.
  2. Mixa ner Instant Vegan Gel i 10 sekunder eller tills massan är helt slät och fördela blandningen i fina glas. Ställ kallt.

Kokoscrumble

  1. Mixa ihop socker, salt, riven kokos och mjöl. Mixa ner vatten och kokosolja och kör till en smulig deg.
  2. Baka i 160° ca 20 minuter.
  3. Låt kallna.

Mangoragú

  1. Krydda mangotärningarna med puréerna (mängd efter smak), limezest, långpeppar och mynta och ställ åt sidan.
  2. Vid servering, toppa pannacottan med mangoragú och kokoscrumble.



Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

VÄNLIGEN VÄLJ
FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

Företag Privatperson