Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Tetryffel

Tetryffel

Skriv ut

Martin är en mästare på riktig kvalitetschoklad. Han har med sina fem butiker (fyra i Stockholm och en i Japan!) ett litet chokladimperium, Chokladfabriken, som han vårdar ömt. Endast det bästa är gott nog åt denna konnässör som inte bara tillhör eliten inom svensk konditorkonst utan också är en riktig kännare när det gäller drycker av allehanda slag. Martin kan stoltsera med både titeln världsmästare i mat och OS-guldmedaljör, från tiden med Kocklandslaget, så prisskåpet därhemma är givetvis välfyllt med många fina utmärkelser. Martin sitter också som ledamot i Lilla Sällskapet sedan 2009 och leder även det svenska konditorlandslaget sedan 2015.

Portioner:

Ingredienser

  • 390g Vispgrädde
  • 35g Söderblandning
  • 70g Invertsocker
  • 370g Maracaibo 65%
  • 80g Osaltat smör
  • Anvisningar

    Dag 1

    1. Blanda te och kall grädde, plasta och ställ kallt i 24 timmar.

    Dag 2

    1. Värm grädden till ca 50grader och sila av tebladen.
    2. OBS! Ska vara 310g grädde till tryffeln fyll annars på med grädde.
    3. Tillsätt invertsocker och koka upp.
    4. Häll över chokladen i minst tre omgångar och tillsätt smöret.

    Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår