Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Hasselnöts-gianduja

Hasselnöts-gianduja

Skriv ut

Martin är en mästare på riktig kvalitetschoklad. Han har med sina fem butiker (fyra i Stockholm och en i Japan!) ett litet chokladimperium, Chokladfabriken, som han vårdar ömt. Endast det bästa är gott nog åt denna konnässör som inte bara tillhör eliten inom svensk konditorkonst utan också är en riktig kännare när det gäller drycker av allehanda slag. Martin kan stoltsera med både titeln världsmästare i mat och OS-guldmedaljör, från tiden med Kocklandslaget, så prisskåpet därhemma är givetvis välfyllt med många fina utmärkelser. Martin sitter också som ledamot i Lilla Sällskapet sedan 2009 och leder även det svenska konditorlandslaget sedan 2015.

Portioner:

Ingredienser

  • 400g Rostade hasselnötter
  • 350g Florsocker
  • 4g Salt
  • 280g Accra lait
  • 120g Accra 62%
  • 20g Kakaosmör
  • Anvisningar

  • Rosta nötterna och mixa dem tills de blir oljiga.
  • Tillsätt florsockret och saltet.
  • Tillsätt chokladen och kakaosmöret och mixa till en homogen smet.
  • Låt bli lagom kall eller temperera på bordet.
  • Fyll i formar och låt stelna.
  • Locka
  • Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår