Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Se fler recept
Espressotryffel

Espressotryffel

Skriv ut

Martin är en mästare på riktig kvalitetschoklad. Han har med sina fem butiker (fyra i Stockholm och en i Japan!) ett litet chokladimperium, Chokladfabriken, som han vårdar ömt. Endast det bästa är gott nog åt denna konnässör som inte bara tillhör eliten inom svensk konditorkonst utan också är en riktig kännare när det gäller drycker av allehanda slag. Martin kan stoltsera med både titeln världsmästare i mat och OS-guldmedaljör, från tiden med Kocklandslaget, så prisskåpet därhemma är givetvis välfyllt med många fina utmärkelser. Martin sitter också som ledamot i Lilla Sällskapet sedan 2009 och leder även det svenska konditorlandslaget sedan 2015.

Portioner:

Ingredienser

  • 455g Grädde
  • 65g Espressobönor
  • 175g Invertsocker
  • 850g Cru Hacienda
  • 110g Koncentrerat smör
  • 26g Rom
  • Anvisningar

    Dag 1

    1. Blanda grädde och kaffebönor kallt och låt dra 24 timmar i kylen.

    Dag 2

    1. Sila av kaffebönorna och tillsätt mer grädde.
    2. Koka upp grädde och trimolin.
    3. Smält chokladen delvis.
    4. Tillsätt grädden i 5 omgångar.
    5. Tillsätt smör och rom.
    6. Mixa.
    7. Gjut ut i ram.

    Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår

    VÄNLIGEN VÄLJ
    FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

    Företag Privatperson