Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Se fler recept
Dessert, Hallon-Vinbär

Dessert, Hallon-Vinbär

Skriv ut

Portioner: Cirka 6 portioner

Ingredienser

Vinbärsbavaroise

  • 200 g svartvinbärspuré
  • 60 g äggula
  • 70 g strösocker
  • 5,5 g gelatinblad, art.nr 49275
  • 200 g grädde 35%

Hallon-färskostskum

  • 60 g äggula
  • 250 g yoghurt
  • 50 g hallonpuré, art.nr 497055
  • 20 g citronjuice
  • 50 g grädde

Anvisningar

Vinbärsbavaroise

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
  2. Sjud försiktigt upp puré tillsammans med äggula och strösocker. Temperera till 83°C.
  3. Smält i gelatinbladen, sila och låt svalna till 32°C.
  4. Lösvispa grädden och vänd försiktigt ner tillsammans med uppkoket.

Hallon-färskostskum

  1. Mixa samtliga ingredienser.
  2. Fyll upp i en sifon och ladda med två patroner.

Produkter i receptet

Gelatinblad

Artikelnr: 49275

Förpackning: 1 kg

1047 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Hallonpuré

Artikelnr: 497055

Förpackning: 1 liter

198 kr exkl. moms

I lager

LÄGG I VARUKORGEN

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

VÄNLIGEN VÄLJ
FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

Företag Privatperson