Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Dessert, Hallon-Vinbär

Dessert, Hallon-Vinbär

Skriv ut

Portioner: Cirka 6 portioner

Ingredienser

Vinbärsbavaroise

  • 200 g svartvinbärspuré
  • 60 g äggula
  • 70 g strösocker
  • 5,5 g gelatinblad, art.nr 49275
  • 200 g grädde 35%

Hallon-färskostskum

  • 60 g äggula
  • 250 g yoghurt
  • 50 g hallonpuré, art.nr 497055
  • 20 g citronjuice
  • 50 g grädde

Anvisningar

Vinbärsbavaroise

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
  2. Sjud försiktigt upp puré tillsammans med äggula och strösocker. Temperera till 83°C.
  3. Smält i gelatinbladen, sila och låt svalna till 32°C.
  4. Lösvispa grädden och vänd försiktigt ner tillsammans med uppkoket.

Hallon-färskostskum

  1. Mixa samtliga ingredienser.
  2. Fyll upp i en sifon och ladda med två patroner.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag