Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Pannacotta med rosmarin och björnbärssås

Pannacotta med rosmarin och björnbärssås

Skriv ut

Björnbär är bland de vackraste bären i skogen. Toppiga, ståtliga och blåsvart glänsande sitter de där på sina buskar, och stoppar man dem i frysen kommer de ut lika fasta och eleganta som när man stoppade in dem. Imponerande. Fast när de tinar säckar de ihop en aning förstås, men det förlåter man dem, så goda som de är. Dessutom har björnbär en ganska ”vuxen” smak som det är lite svårt att definiera. Frisk, lagom söt och syrlig på samma gång.

Portioner: 8 portioner

Ingredienser

PANNACOTTA ROSMARIN

  • 2 gelatinblad
  • 1 vaniljstång
  • 200 g Åsö vita chokladpellets
  • 400 g vispgrädde
  • 8 g mjölk
  • 2 kvistar rosmarin

TOPPA MED

  • Björnbärspuré
  • Björnbär
  • Rosmarin

Anvisningar

  1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i några minuter. Snitta vaniljstången på längden och skrapa ur den. Koka upp grädde, mjölk, vaniljstången med frön och rosmarin. Ta kastrullen från plattan och låt dra i 20 minuter. Ta upp vaniljstången och rosmarin. Värm eventuellt upp massan en aning igen. Lägg i urkramade gelatinblad och choklad.
    Låt smälta under omrörning. Fördela blandningen i portionsformar och ställ kallt i minst 4 timmar. Droppa över björnbärspuré och dekorera med rosmarin och färska björnbär.

ÅSÖ Choklad min. 28%, vit, pellets, 1x10 kg

Artikelnr: 146092

Förpackning: 10 kg

655 kr exkl. moms

LÄGG I VARUKORGEN

Bourbonvanilj (250 g)

Artikelnr: 49575

Förpackning: 250 g

2850 kr exkl. moms

LÄGG I VARUKORGEN

Björnbärspuré

Artikelnr: 49725

Förpackning: 1 kg

220 kr exkl. moms

LÄGG I VARUKORGEN

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår