Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Recept Glacage Miroir

Recept Glacage Miroir

Skriv ut

Haka på trenden och glasera din tårta!

Portioner:

Ingredienser

  • 75 g vatten
  • 150 g socker
  • 150 g glukos
  • 150 g vit choklad
  • 100 g kondenserad mjölk
  • 11 g gelatin
  • Anvisningar

  • Blötlägg gelatinet i kallt vatten.
  • Koka upp vatten, socker samt glukos, ta av kastrullen från värmen och tillsätt sedan det blötlagda, urkramade gelatinet och den vita chokladen.
  • Om färg önskas, tillsätt även den i detta moment. Mixa blandningen i en mixer eller med en stavmixer.
  • Tillsätt den kondenserade mjölken och mixa blandningen. Om starkare färg önskas justeras det med mera färg, mixa väl.
  • Denna blandning kan mycket väl förvaras i kyl till nästa dag och åter uppvärmas varsamt.
  • Arbetstemperatur ca 30°
  • Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår