Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Recept Glacage Miroir

Recept Glacage Miroir

Skriv ut

Haka på trenden och glasera din tårta!

Portioner:

Ingredienser

  • 75 g vatten
  • 150 g socker
  • 150 g glukos
  • 150 g vit choklad
  • 100 g kondenserad mjölk
  • 11 g gelatin
  • Anvisningar

  • Blötlägg gelatinet i kallt vatten.
  • Koka upp vatten, socker samt glukos, ta av kastrullen från värmen och tillsätt sedan det blötlagda, urkramade gelatinet och den vita chokladen.
  • Om färg önskas, tillsätt även den i detta moment. Mixa blandningen i en mixer eller med en stavmixer.
  • Tillsätt den kondenserade mjölken och mixa blandningen. Om starkare färg önskas justeras det med mera färg, mixa väl.
  • Denna blandning kan mycket väl förvaras i kyl till nästa dag och åter uppvärmas varsamt.
  • Arbetstemperatur ca 30°

  • Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Bläddra i
    Åsö-katalogen!

    252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

    Åsö Katalog

    Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Åsö-haren Åsö-räven
    Stäng Logga in

    Vänligen välj
    företag eller privatperson

    Privatperson Företag