Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Se fler recept
Caramel Miroir Glaze

Caramel Miroir Glaze

Skriv ut

Haka på trenden och glasera din tårta!

Portioner:

Ingredienser

  • 175 g socker (fint strösocker)
  • 175 g vatten
  • 150 g cream
  • 12 g maizena
  • 4 st gelatin (8 g)
  • Anvisningar

  • Smält sockret stegvis och värm till karamell, när allt socker är smält, ta bort från värmen och de-glasera med nästen allt vatten.
  • Spar lite vatten för att röra ut maizena med.
  • Tillsätt det utrörda maizena pulvret till karamellen och koka vätskan hårt i ca 30 sekunder.
  • Tillsätt grädde och koka upp snabbt.
  • Ta sedan bort från värmen, rör ut det blötlagda gelatinet, kyl sedan.
  • Arbetstemperatur 25°

  • Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår

    VÄNLIGEN VÄLJ
    FÖRETAG ELLER PRIVATPERSON

    Företag Privatperson