Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Caramel Miroir Glaze

Caramel Miroir Glaze

Skriv ut

Haka på trenden och glasera din tårta!

Portioner:

Ingredienser

  • 175 g socker (fint strösocker)
  • 175 g vatten
  • 150 g cream
  • 12 g maizena
  • 4 st gelatin (8 g)
  • Anvisningar

  • Smält sockret stegvis och värm till karamell, när allt socker är smält, ta bort från värmen och de-glasera med nästen allt vatten.
  • Spar lite vatten för att röra ut maizena med.
  • Tillsätt det utrörda maizena pulvret till karamellen och koka vätskan hårt i ca 30 sekunder.
  • Tillsätt grädde och koka upp snabbt.
  • Ta sedan bort från värmen, rör ut det blötlagda gelatinet, kyl sedan.
  • Arbetstemperatur 25°

  • Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Bläddra i
    Åsö-katalogen!

    252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

    Åsö Katalog

    Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Åsö-haren Åsö-räven
    Stäng Logga in

    Vänligen välj
    företag eller privatperson

    Privatperson Företag