Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Caramel Miroir Glaze

Caramel Miroir Glaze

Skriv ut

Haka på trenden och glasera din tårta!

Portioner:

Ingredienser

  • 175 g socker (fint strösocker)
  • 175 g vatten
  • 150 g cream
  • 12 g maizena
  • 4 st gelatin (8 g)
  • Anvisningar

  • Smält sockret stegvis och värm till karamell, när allt socker är smält, ta bort från värmen och de-glasera med nästen allt vatten.
  • Spar lite vatten för att röra ut maizena med.
  • Tillsätt det utrörda maizena pulvret till karamellen och koka vätskan hårt i ca 30 sekunder.
  • Tillsätt grädde och koka upp snabbt.
  • Ta sedan bort från värmen, rör ut det blötlagda gelatinet, kyl sedan.
  • Arbetstemperatur 25°
  • Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår