Företag | Privatperson 3500 produkter i lager för omgående leverans Fri frakt vid köp över 1500 kr Säker betalning med 20 dagars faktura 0120-844 60 info@aso.se
BUTIK

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Violpraliner

Violpraliner

Skriv ut

Daniel Roos är en mycket starkt lysande stjärna på den svenska konditorhimlen. Daniel har ett förflutet som chefskonditor på bl.a. Operakällaren och restaurang Jonas i Stockholm, samt varit ansvarig konditor i det svenska Kocklandslaget. Som kuriosa kan även nämnas att Daniel gjorde desserten till Kronprinsessans bröllop och har figurerat i många stora sammanhang över hela Europa.

Portioner: 32 st.

Ingredienser

Violganache

  1. 300 g Grädde
  2. 10 g Glykos
  3. 285 g Felchlin Bolivia 68%, mörk choklad (art.nr 49329)
  4. 2 droppar Violarom

Till skalen

  1. 500 g Felchlin Edelweiss, vit choklad (art.nr 49367)
  2. Chokladfärg från Pavoni
  3. 100 g Kanderade violer (art.nr 50175)

Anvisningar

Chokladskalen

  1. Börja med att spraymåla chokladpralinformen med chokladfärg från Pavoni. Temperera sedan den vita Felchlinchokladen och gjut formarna.

Violganachen

  1. Koka grädden med glykosen, häll det över chokladen och mixa det slätt. Tillsätt två droppar av violaromen.

Montering

  1. Innan man fyller i violganachen i skalen så lägger man i lite kanderade violer i varje form. Fyll sedan i violganachen och låt den stelna. Avsluta med att locka pralinerna.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår