Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr

Stabilisera vegansk grädde med Instant Vegan Gel

För att göra vegansk grädde stabil så den inte smälter ut så lätt rekommenderar vi dig att mixa in 1-3% Instant Vegan Gel i vegangrädden innan du vispar upp den. Mängd Instant Vegan Gel beror på vilken variant av vegangrädde du använder och du finner en beskrivning av tre olika veganvarianter i slutet av denna film.

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2023 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag