Nya kurser i höst på ÅSÖ-akademien

Desserttapas & konfektyr med vår egen chocolatier Jonas Hoffsten

Datum:

  • Tisdag 26/9
  • Tisdag 7/11

Tid: 8.00 -16.00

Innehåll: En bred kurs med inriktning på teknik och upplägg av desserter och bakverk i mindre format. Choklad och nya smakkombinationer i fokus! Passar dig som arbetar på restaurang, café, konferensanläggning eller mindre konditori.

Jonas Hoffsten

Pralin- & konfektyrkurs med Ronny Latva

Datum:

  • Onsdag 27/9
  • Onsdag 8/11

Tid: 8.00 -16.00

Innehåll: En kurs för dig som varit i branschen ett tag men vill ha ny inspiration och lära dig mer om pralin- och konfektyrtillverkning. Konditorlandslagets Ronny Latva leder kursen och fokus ligger en hel del på att skapa olika texturer på fyllningar och konsten att sätta ihop rätta smakkombinationer.

Ronny Latva

Josefine Baummann kommer hålla i 2 olika spännande kurser!

Moussetårtor & Glaze, grundkurs.

Datum:

  • Torsdag 28/9

Tid: 8.00 -16.00

Innehåll: En kurs för dig som är nybörjare och som länge velat lära dig att glasera en tårta men inte vågat ta första steget. Vi lär oss att göra enkla tårtor och bakverk som lätt går att glasera med olika tekniker.

Moussetårtor & Glaze, avancerad.

Datum:

  • Torsdag 12/10
  • Torsdag 9/11

Tid: 8.00 -16.00

Innehåll: En kurs för dig som är en erfaren konditor men som vill lära dig mer om hur man bygger upp en tårta/bakverk för att få de perfekt smakkombinationerna och lära dig olika sorters glaseringar och olika tekniker som kommer att få dina tårtor att likna konstverk!

Åsö dekor

Plats

Alla kurser äger rum i Chokladfabrikens utbildningslokal på Renstiernas gata, Stockholm.

Tag med egen kockrock eller förkläde.

Vad kostar det?

Våra kurser kostar 1995kr ex moms och riktar sig till dig som är Åsö företagskund. Vi bjuder på lunch under dagen. Dessutom ingår 10 kg valfri Åsö-choklad!

Begränsat antal deltagare med en person per företag, fler endast i mån av plats. (Anmäl eventuella allergier i god tid).

Anmälan görs till Olivia Delbohm på mejladressen olivia.delbohm@aso.se