Nytt nummer av ÅSÖ MAGASIN ute nu!

magasin-nr2Välkommen till ett nytt nummer av Åsö Magasin! Snart är det jul igen, hurra! En underbar högtid, men också mycket intensiv för alla som jobbar med bakverk, choklad och andra sötsaker. Det gäller att planera i god tid för att hinna få fram allt som kunderna önskar till jul. Vi på Åsö vill förstås hjälpa till så gott vi kan, och har därför gjort ett magasin fullproppat med inspiration och recept från flera av Sveriges bästa konditorer samt tips på fina och roliga julprodukter. Läs, fundera, provbaka – och glöm inte att beställa hem produkter i god tid!

Kanske hör du till dem som gör bröllopstårtor till förväntansfulla brudpar? I det här numret har Anicka Larsson skapat en fantastisk, vintervit bröllopstårta som passar helt perfekt för den som ska gifta sig till nyår. Prova den, varken du eller brudparet kommer att bli besviken!

I det här numret berättar vi också lite om vår egen choklad – en perfekt baschoklad som passar till allt från praliner till tårtor och mousser. Läs vad vår chokladexpert Jonas Hoffsten berättar om Åsö-chokladen på sidan 26 och se också vad några av våra glada och nöjda kunder tycker om den.