ÅSÖ i media
Årets pralin och Mathias Dahlgren
Läs i nya Journal Chocolat om vår tävling Årets Pralin och om hur stjärnkrögaren Mathias Dahlgren år efter år säljer över 10.000 portioner av sin chokladdessert baserad på choklad från Felchlin. Närmare bestämt Felchlin Cru Sauvage, 68 procent. En mycket spännande choklad med vildväxande kakao från Bolivia.
Detta är Dahlgrens i särklass mest sålda rätt någonsin och den går inte att ta bort från menyn enligt honom själv! Har ni varit och provat den förstår ni själva… Besök Mathias, Martin och gänget på www.mdghs.se och boka bord idag!
ÅSÖ i Dagens Industri
"Sötsaksgrossisten ÅSÖ växer med choklad och nya desserter
Svensk dessertkultur är allt för konventionell. Det menar grossistföretaget ÅSÖ som vill bryta trenden och påverka framtidens efterrätter. På en nystartad akademi håller företagets experter utbildningar i dessert- och chokladtillverkning - och köerna är långa."
Läs om Jonas Ivarsson och ÅSÖ i Dagens Industri från april 2012.
Klicka här för att läsa hela artikeln!