Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Jasminte

Jasminte

Skriv ut

Portioner: 1 ram 15 mm hög, art.nr 83733

Ingredienser

  • 400 g grädde
  • 1 dl grönt jasminte, art.nr 9794
  • 140 g triomolin, art.nr 49582
  • 1280 g Felchlin Maracaibo Clasificado 65%, art.nr 49316
  • 140 g smör, rumsvarmt
  • Överföringsark, art.nr 52496
  • Anvisningar

  • Värm upp grädden och häll den över jasmintet.
  • Låt stå i 10 minuter, inte mer för då blir det bittert.
  • Sila bort jasmintet och se till att mängden grädde är 400 gram.
  • Lägg chokladen i en skål och värm nu upp grädden med trimolinet till 85°.
  • Häll blandningen över chokladen i tre omgångar, en tredjedel i taget.
  • Tillsätt smält smör och blanda ihop med mixerstav.
  • Häll i ram, låt stelna och skär sedan i 22 x 22 mm stora bitar.
  • Doppa bitarna i mörk choklad och dekorera med överföringsark.

  • Kontaktuppgifter:

    0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

    Bläddra och beställ
    Åsö-katalogen!

    252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

    Åsö Katalog

    Copyright © 2021 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

    Åsö-haren Åsö-räven

    Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

    Jag förstår
    Stäng Logga in

    Vänligen välj
    företag eller privatperson

    Privatperson Företag