Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Kryddig höstpralin

Kryddig höstpralin

Skriv ut

Portioner: ca 60 st

Ingredienser

  • 2.5 dl grädde
  • 30 g glykos
  • 2 tsk färsk ingefära
  • 1 tsk kardemumma
  • 1 tsk kanel
  • 350 g mjölkchoklad
  • 200 g mörk choklad
  • överföringsark

Anvisningar

  1. Koka upp grädde, glykos, riven ingefära och kryddor.
  2. Mixa till jämn struktur.
  3. Finhacka mjölkchokladen, sila gräddblandningen över chokladen och rör till en jämn smet.
  4. Häll smeten i en form, ca 30 x 20 cm.
  5. Låt stelna svalt, 17°, i minst 8 timmar.
  6. Skär ut bitar med kniv 2 x 2 cm och doppa i mörk, tempererad choklad.
  7. Dekorera med överföringsarket.

Kontaktuppgifter:

0120-844 60  -  www.aso.se  -  info@aso.se

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag