Choklad

Kvalitetschoklad från Åsö – Svensken äter i genomsnitt 7 kilo choklad per år. Det tycker vi på Åsö är på tok för lite! Särskilt med tanke på att det krävs närmare 15 kilo mörk choklad innan vi uppnår samma hormonnivåer som vid en berusande förälskelse. På Åsö vågar vi dock påstå att en djup känsla av lycka och välbefinnande infinner sig redan efter en tugga av vår kvalitetschoklad. Däremot vågar vi inte lova att avnjutaren nöjer sig med en.
I denna kategori återfinns råvaror, färdiga praliner, tryfflar och chokladkakor från några av världens skickligaste och mest kvalitetsmedvetna chokladtillverkare – Felchlin, Callebaut, ÅSÖ Choklad och Läderach, för att bara nämna några. Vi har också choklad- och bageriprodukter för diabetiker i sortimentet.

Showing 1–15 of 157 results

 • Råvara Felchlin

  Råvara Felchlin

  [caption id="attachment_13802" align="alignright" width="250"]Felchlin Ladda ner folder eller läs online![/caption] Felchlin är ett av världens absolut mest välrenommerade och mest exklusiva chokladvarumärken. Fabriken är belägen i den lilla byn Schwyz i Schweiz och man exporterar idag choklad över hela världen. Felchlin erbjuds bara till professionella kockar, konditorer och chokladtillverkare vilket innebär att fabriken inte tillverkar färdigförpackade chokladprodukter utan enbart chokladråvara och fyllningar för produktion där varje konditor får producera sina egna chokladkreationer. Felchlin erbjuder dock ett stort sortiment av förpacknings- och promotionmaterial att förpacka dessa konstverk i. ÅSÖ är stolt generalagent för detta varumärke i de nordiska länderna. Mer information om Felchlin och choklad hittar Ni på följande länk: www.felchlin.com Ladda ner vår folder för en mer överskådlig sammanfattning av Felchlins produktsortiment här Felchlin
 • Råvara Callebaut

  Råvara Callebaut

  Callebaut är ett av världens största chokladföretag. Företaget erbjuder ett mycket brett urval av de flesta sorters choklad och används mycket av kockar och konditorer över hela världen som en bra baschoklad. Klicka på länken nedan för att hitta mer information om denna chokladjätte: www.callebaut.com
 • Råvara Åsö

  Råvara Åsö

  ÅSÖ Choklad är vår egen choklad. Den passar till de flesta ändamål och är framtagen för att vara lätt att arbeta med, fungera till det mesta och framför allt håller den ett väldigt konkurrenskraftigt pris. ÅSÖ Choklad är en choklad för alla typer av verksamheter som jagar kostnadseffektivitet men ändå vill hålla en mycket god kvalitet på sina produkter. ÅSÖ Choklad finns både som chokladpellets och i microdrops. Ring oss idag så skickar vi mer än gärna prover!
 • Praliner

  Praliner

  Praliner i världsklass!

  En pralin från Åsö är tillverkad med råvaror av högsta kvalitet från leverantörer i världsklass. De flesta chokladpralinerna är handgjorda i Schweiz. Praliner från Åsö levereras i förpackningar om 42-63 st och beställer du före kl 14.00 har du i regel varorna dagen efter.
 • Tryfflar

  Tryfflar

  Tryfflar i många olika smaker

  Det finns en enorm variation bland de tryfflar som går att hitta i vårt sortimentet. Mörk kakao, cappuccino, cognac, hallon, hasselnöt, lakrits och mycket mer erbjuds. Tryfflar från Åsö levereras i förpackningar med 56-72 tryfflar. Om du beställer före 14:00 brukar vi kunna leverera dina tryfflar redan dagen efter.

 • Chokladkakor

  Chokladkakor

  Chokladkakor

  Här hittar du chokladkakor i varierande storlek, från 9 gram till 100 gram. Chokladen i sortimentet är av hög kvalité och erbjuds i ett antal olika smaker som hasselnöt, nougat, olika sorters kaffe, mint och apelsin. Både ljus, mörk och vit choklad erbjuds.

 • Konsumentförpackat

  Konsumentförpackat

  Choklad som kommer konsumentförpackat

  Välkommen att se dig omkring bland vårt sortiment av konsumentförpackade produkter. Här hittar du större volymer av delikat choklad som passar till en rad olika tillfällen. Här hittar du även fina konsumentförpackningar för specifika högtider som påsk och jul. Att ställa fram en vacker chokladask passar perfekt till exempelvis ett företagsevent, eller att låta stå framme på fikabordet på kontoret. Givetvis är det även en utmärkt present till chokladälskaren.

 • Övrig choklad

  Övrig choklad

  Övrig choklad

  Det är här du kan hitta all den choklad som inte passar in i någon av våra andra kategorier. I detta sortiment har vi bland annat samlat modelleringschoklad, chokladglasyr, vit eller mörk choklad för att pikera tårtor, chokladpärlor med olika smaker och chokladdoppade kaffebönor. Då varorna är vitt skilda finns det ingen standard på förpackning eller vikt.