Råvara Åsö

ÅSÖ Choklad är vår egen choklad. Den passar till de flesta ändamål och är framtagen för att vara lätt att arbeta med, fungera till det mesta och framför allt håller den ett väldigt konkurrenskraftigt pris. ÅSÖ Choklad är en choklad för alla typer av verksamheter som jagar kostnadseffektivitet men ändå vill hålla en mycket god kvalitet på sina produkter.
ÅSÖ Choklad finns både som chokladpellets och i microdrops.
Ring oss idag så skickar vi mer än gärna prover!

6 produkter

 • Mörk choklad

  Mörk choklad

  Åsö mörk choklad

  Är du på jakt efter läcker mörk choklad till bakning och desserter så har du kommit helt rätt. Just denna choklad är även perfekt att använda vid pralintillverkning och kan så klart kompletteras med goda smaker. Detta är vår alldeles egen serie av mörk choklad och den kan du beställa i stora kvantiteter. 10 kilo som chokladpellets eller 12 kilo som chokladdrops.

 • Mjölkchoklad

  Mjölkchoklad

  Åsö mjölkchoklad

  Här ser du vår alldeles egna mjölkchoklad. Denna använder du med fördel vid bakning, tillagning av desserter och även vid pralintillverkning. Variationerna som du kan åstadkomma med vår egna Åsös mjölkchoklad är oändliga. Du kan välja att beställa 10 respektive 12 kilos förpackningar beroende på vilken produkt du väljer.

 • Vit choklad

  Vit choklad

  Åsö vit choklad

  Bland allt annat som går att hitta i vårt utbud så finns även vit choklad som råvara för att göra kakor och tårtor av. Den choklad som vi själva gör är skapad för de konditorier som vill ha stora mängder choklad till ett rimligt pris utan att tumma på kvaliteten. Vår vita choklad är perfekt för fyllningar, överdrag och temperering.