Råvara Callebaut

Callebaut är ett av världens största chokladföretag. Företaget erbjuder ett mycket brett urval av de flesta sorters choklad och används mycket av kockar och konditorer över hela världen som en bra baschoklad. Klicka på länken nedan för att hitta mer information om denna chokladjätte: www.callebaut.com

15 produkter

 • Ekologisk/fairtrade-choklad

  Ekologisk/fairtrade-choklad

  Callebaut – Ekologisk Fairtrade

  Här hittar du vårt utbud av ekologisk Fairtrade-choklad, alla gjorda av företaget Callebaut. När du köper Fairtrade-produkter kan du som konsument vara garanterad att få en råvara som odlats och skördats på ett ekologiskt och skonsamt sätt. Eko-vänlig mat är här för att stanna och med vårt utbud kan du skapa Fairtrade-praliner och desserter.

 • Mörk choklad

  Mörk choklad

  Mörk Choklad från Callebaut

  Det sägs att Callebaut är det företag som gör Belgiens finaste choklad. Alla som har använt eller smakat på chokladen anser att de förtjänar titeln. Konditori eller bageri som behöver choklad i stora mängder för att tillverka sina egna produkter kan enkelt inhandla mörk Callebaut i block eller som pellets genom att beställa det här.

 • Mjölkchoklad

  Mjölkchoklad

  Mjölkchoklad från Callebaut

  För delikata bakverk och fantastiska desserter är företaget Callebaut ett utmärkt val. Callebaut erbjuder choklad som finns att köpa som block eller pellets. Callebaut har ett internationellt rykte tack vare sin smakfulla och  förstklassiga choklad. Vi på Åsö vill såklart gärna kunna erbjuda våra kunder denna fantastiska choklad.
 • Vit choklad

  Vit choklad

  Vit choklad från Callebaut

  Om du ska baka kakor, tårtor eller något annat gott så kan du med fördel använda dig av vit choklad från Callebaut. Deras choklad kallas välförtjänt för Belgiens finaste choklad, vilket säger en hel del eftersom konkurrensen är stenhård i det chokladtokiga landet. Vill du lyxa till det med choklad i världsklass så är Callebaut ett bra alternativ.

 • Smaksatt vit choklad

  Smaksatt vit choklad

  Smaksatt vit choklad från Callebaut

  Belgiska Callebaut har ett stort utbud av choklad som även inkluderar vit choklad smaksatt med en mängd olika smaker. Apelsin, cappuccino, citron, jordgubbar, karamell… Det finns många goda smaker att välja mellan. Chokladen som finns i sortimentet är runt 30 % och kommer i förpackningar om 2,5 kg.