Råvara Felchlin

Felchlin

Ladda ner folder eller läs online!

Felchlin är ett av världens absolut mest välrenommerade och mest exklusiva chokladvarumärken. Fabriken är belägen i den lilla byn Schwyz i Schweiz och man exporterar idag choklad över hela världen. Felchlin erbjuds bara till professionella kockar, konditorer och chokladtillverkare vilket innebär att fabriken inte tillverkar färdigförpackade chokladprodukter utan enbart chokladråvara och fyllningar för produktion där varje konditor får producera sina egna chokladkreationer.
Felchlin erbjuder dock ett stort sortiment av förpacknings- och promotionmaterial att förpacka dessa konstverk i.
ÅSÖ är stolt generalagent för detta varumärke i de nordiska länderna.
Mer information om Felchlin och choklad hittar Ni på följande länk: www.felchlin.com

Ladda ner vår folder för en mer överskådlig sammanfattning av Felchlins produktsortiment här

Felchlin

Showing 1–15 of 27 results

 • Mörk choklad

  Mörk choklad

  Mörk choklad från Felchlin

  [caption id="attachment_15269" align="alignright" width="300"]jamie Följ med när Jamie Oliver besöker Felchlin.[/caption]

  Den fantastiska chokladen från Felchlin är en självklarhet här hos oss på Åsö. Du hittar ett välsorterat utbud av förstklassig kvalitetschoklad. Mörk choklad passar till mycket och vår mörka choklad kommer från kända chokladdistrikt i Bolivia, Ghana, Ecuador och Venezuela samt även från andra delar av världen. Oavsett om du är ute efter mörk choklad som är 60 % eller närmare 90 % hittar du det här i vårt sortiment.

 • Mjölkchoklad

  Mjölkchoklad

  Mjölkchoklad från Felchlin

  jamieHär hos oss på Åsö finns det ett stort utbud av delikat mjölkchoklad från internationellt kända Felchlin. Välj mellan flertalet olika chokladsorter av ren mjölkchoklad. Dessa passar lika bra i bakverk som att användas till desserter. Den höga kakaokoncentrationen bidrar såklart till en härlig smakupplevelse . Det är lätt att förstå varför chokladtillverkaren Felchlin är världskänd för sin choklad.

 • Vit choklad

  Vit choklad

  Vit choklad från Felchlin

  jamieDet Schweiziska företaget Felchlin har ett gott anseende i konditorvärlden då de erbjuder choklad av en mycket hög kvalitet.

  Denna choklad används som råvara av de som ska göra sina egna chokladprodukter. I detta utbud hittar du vit choklad som passar perfekt för mousse, glass, vita tryfflar och många andra produkter.

 • Promotion Felchlin

  Promotion Felchlin

  Promotion Felchlin

  jamieUtöver den choklad som används som råvara för att producera chokladgodis och chokladdesserter erbjuder Felchlin även redskap som kan användas för att göra tillverkningen enklare eller helt enkelt för att det är något som ger konditoriet en trevlig estetik. Pralinformar av olika utformningar, gjutformar för chokladkakor, jutesäckar för kakaobönor och hela kakaofrukter går att hitta här.