Dekorationer

Glöm inte pricken över i! Vi vill härmed utfärda en varning: I denna kategori återfinns så många fina och användbara produkter att besökaren säkerligen kommer att köpa betydligt fler choklad- och dessertdekorationer än han eller hon tänkt sig.
Besöket i denna produkt-kategori sker således på egen risk.
Här har vi på Åsö samlat färdiga och halvfärdiga dekorationer i bland annat marsipan, socker, choklad, guld och silver. Vi har brudpar, snören, band, rosetter, tårtljus, marsipanrosor, skyltar, isfacklor, överföringsark… Ja, helt enkelt det mesta man kan tänka sig att dekorera chokladpraliner och desserter med!

Showing 1–15 of 280 results

 • Kristyr

  Kristyr

  Kristyr dekorationer

  Om du ska dekorera en tårta för en fest eller ett barnkalas erbjuder vi en mängd olika kristyrfigurer i vårt utbud. Du kan finna något för alla möjliga tillfällen som exempelvis hjärtan för Alla Hjärtans Dag, häxhattar för Halloween, och Elsa för tjejkalaset. För ytterligare dekoration kan du även hitta sockerpärlor här.

 • Choklad

  Choklad

  Pricken över i:et är dekorationen på pralinen och desserten. Låt dig inspireras av vårt utbud av chokladdekorationer i alla dess former, färger och storlekar både färdiga och halvfärdiga.
 • Marsipan

  Marsipan

  Marsipan dekorationer

  Dekorationer gjorda av marsipan kan användas för att piffa upp bakverk eller tårtor. Marsipanrosor erbjuds i tre olika storlekar och i många olika färger som exempelvis röd, gul, rosa, aprikos, och vinröd. Djurfigurerna i sortimentet är perfekta för att dekorera tårtan inför barnkalaset. Om du själv vill göra din egen dekor finns det dekorpasta och marsipanlack i sprayflaska.

 • Högtider

  Högtider

  Dekorationer för högtider

  Här hittar du alla dekorationer som du kan tänkas behöva till jul, påsk, halloween och mycket mer. Dekorationer till livets högtidsstunder som bröllop, dop och student går också att hitta hos oss. Våra vackra dekorationer av bröllopspar, studentmössor, bebisar, namnskyltar, dekorljus och tårtljus sätter pricken över i:et på dessa minnesvärda och festliga tillfällen.

 • Kanderat

  Kanderat

  Kanderat för dekoration

  Dekorera dina tårtor, bakverk och desserter med kanderade blommor i vackra formationer. Välj bland kanderade blomdekorationer i rosa och lila och låt dessa små konstverk bli kronan på verket. Varje förpackning som du köper från oss innehåller 1 kg kanderade dekorationer.

 • Överföringsark

  Överföringsark

  Överföringsark

  Skapa vackra praliner med hjälp av vårt stora sortiment av överföringsark. Med överföringsark väljer du vilket mönster respektive bild som dina chokladpraliner ska ha. Här är det jättelätt att säsongsanpassa utbudet och t.ex. göra läckra Alla Hjärtans Dag-praliner med hjälp av ett ark med röda rosor. Överföringsarken i vårt sortiment kommer i förpackningar om 12-50 styck.

 • Tårtbilder

  Tårtbilder

  Tårtbilder

  Om du vill piffa upp tårtan inför barnkalaset så är tårtbilder en populär dekoration. Välj mellan många olika motiv som exempelvis Minioner, superhjältar, Nalle Puh, Disney prinsessor eller figurer från populära filmer som Frozen och Cars. Tårtbilderna kommer i förpackningar om 12 eller 27 styck beroende på storleken.

 • Tryck

  Tryck

  Tryck

  Små pappersskyltar kan användas för att underlätta mycket på festen. Här kan du hitta en fin skylt med texten "Sarah Bernhardt", perfekt för dina nybakta biskvier. Att placera ut pappersskyltar gör det lättare för gäster och kunder att se vad du bjuder på. Dessa professionella pappersskyltar kommer i förpackningar med 5 000 styck, så risken är liten att de tar slut.

 • Övrigt

  Övrigt

  Övrigt – Dekorationer

  Antalet dekorationer som vi på Åsö erbjuder är så brett att allting inte passar in i våra vanliga kategorier. Det är här du kan hitta sockerkristaller i olika färger, dekorpasta, krossade kakaobönor som är antingen karamelliserade eller neutrala, malen krokant för bakverk, pikeringschoklad för tårtor och kakor, oblatrosor, och mycket annat.