Högtider

Dekorationer för högtider

Här hittar du alla dekorationer som du kan tänkas behöva till jul, påsk, halloween och mycket mer. Dekorationer till livets högtidsstunder som bröllop, dop och student går också att hitta hos oss. Våra vackra dekorationer av bröllopspar, studentmössor, bebisar, namnskyltar, dekorljus och tårtljus sätter pricken över i:et på dessa minnesvärda och festliga tillfällen.

Showing 1–15 of 58 results

 • Påsk

  Påsk

  Dekorationer till påsk

  Påsken är en av de stora högtiderna som firas i Sverige, vilket gör det värt att investera i dekorationer. Åsö erbjuder mycket att välja mellan då det kommer till påskdekorationer. Det finns en mängd olika figurer i kristyr från kycklingar och ägg till påskliljor och kaniner, marsipankycklingar, dekorskyltar, tygband och klistersigill med texten ”Glad Påsk”.

 • Bröllop

  Bröllop

  Dekorationer för bröllop

  Det är mycket som ska ordnas inför ett bröllop. Mat, gäster, catering, kläder och så  dekorationer förstås. Den mest kända bröllopsdekorationen är förmodligen det klassiska brudparet som ska stå på toppen av bröllopstårtan, och här hos oss kan du hitta många alternativ av just denna dekoration. Välj mellan flera olika storlekar.
 • Dop

  Dop

  Dekorationer för dop

  Dop är en speciell festlighet där allting handlar om det unga barnet och de dekorationer som du kan hitta här i vårt sortimentet reflekterar detta. Baby med nallar, baby som håller upp en namnskylt, baby med nappflaska, kristyrfigurer av barnkläder och barnleksaker och många fler. Välj mellan färgerna rosa och blått som passar perfekt för både han, hon och hen.

 • Halloween

  Halloween

  Dekorationer för Halloween

  För att fira Halloween är det vanligt att äta eller att ge bort godis men även att baka och bjuda på bakverk som återspeglar högtiden. Kristyrfigurer av häxor, spöken, pumpor och många andra hemskheter passar perfekt för halloween. Med hjälp av vårt utbud kan du fixa makalösa bakverk som ger ett spännande och spöklikt intryck.

 • Jul

  Jul

  Dekorationer för jul

  Julen är för många den största högtiden på året, så det är klart att det finns ett stort behov av dekorationer för att fira den. I vårt sortiment hittar du bland annat kristyrfigurer av julgranar, snögubbar, tomtar, stjärnor och plattor med korsstygnsmönster. Vi har även dekorskyltar, klisterlappar med julmotiv och marsipantomtar. Allt du behöver inför julen.

 • Övrigt

  Övrigt

  Dekorationer för övriga högtider

  Det finns många olika högtider att fira men alla är inte lika stora som exempelvis julafton eller påskafton. Vi har dock samlat en egen kategori för de lite mindre högtiderna. Här hittar du dekorskyltar för examen, konfirmation samt Mors- och Fars Dag. Vi har även isfacklor, tårtljus för tårtan på födelsedagen och flaggor på tandpetare.