Formar

På Åsö vet vi att en bra bakform kan fullborda den bakade kakan – precis som en dålig form kan förstöra den. Därför tillhandahåller vi formar av absolut högsta kvalitet. Då vet vi nämligen att varje mazarin- och pralinform tillverkas med största omsorg, så att den gör sitt jobb utan att förstöra kockens eller konditorns.
I vårt sortiment av toppformar har vi även produkter från andra kvalitetsleverantörer. Här finns formar för praliner, pajer, bakelser, bullar, tårtor och desserter i alla storlekar och material.

Showing 1–15 of 265 results

 • Aluminiumformar

  Aluminiumformar

  Aluminiumformar

  Aluminiumformar är mycket bra att ha till bakningen, oavsett om du ska göra ischoklad, muffins, pajer eller något annat. Hur många aluminiumformar som kommer med varje förpackning du handlar från oss beror på vilken form du beställer, men det kan gå från några hundra till flera tusen beroende på hur stora de är.

 • Pappersformar

  Pappersformar

  Pappersformar

  Åsö erbjuder pappersformar i många olika former, från små pralinformar och muffinsformar till avlånga formar för sockerkaka eller större runda formar för butterkaka. Antalet pappersformar som finns i varje förpackning kan skilja sig stort. Det vanligaste är 1000 formar per förpackning. Större formar brukar komma med runt 500 stycken.

 • Silikonformar

  Silikonformar

  Åsö är stor på silikonformar för bageri och konditori. En av våra leverantörer är Pavoni som har ett gediget sortiment för tillverkning av glass, choklad och efterrätter. Du hittar Pavoni-katalogen på vår hemsida.
 • Pralinformar

  Pralinformar

  På Åsö vet vi att en bra pralinform kan fullborda den tillverkade pralinen – precis som en dålig form kan förstöra den. Därför säljer vi bara pralinformar med högsta kvalitet från utvalda leverantörer.
 • Chokladformar

  Chokladformar

  En bra chokladform kan fullborda den tillverkade chokladfiguren – precis som en dålig form kan förstöra den. Därför säljer vi bara chokladformar av hög kvalitet. Titta lite extra på vårt sortiment av gjutformar för chokladkakor.
 • Plastformar

  Plastformar

  Plastformar

  Plastformarna från Åsö skiljer sig mycket åt beroende på vad de används för. Förpackningar för iPhones, blistercioc (formar för att gjuta din egen chokladdekor) och bakelseformar för att göra bakverk och tårtor finns i vårt sortiment. Iphone-formarna kommer med 100 styck per förpackning och blistercioc med 600 eller 800 per förpackning. Bakelseformen kommer med 35 stycken.

 • Marsipanformar

  Marsipanformar

  Marsipanformar

  Med våra fina marsipanformar kan du skapa fantastiska marsipanfigurer. Välj bland många olika former. Oavsett om du är ute efter de klassiska påskäggen för påsk, tomtarna till julen eller en söt liten marsipangris  till festliga tillfällen så hittar du formarna här. Hos oss köper du även den praktiska marsipanformspressen för perfekt resultat åt dina figurer.