Fyllningar, puré, frukt & nötter

Fyllningar till tårtor och kakor – Det är insidan som räknas, också! Aztekerna var bland de första som till fullo förstod att uppskatta kakaoträdet. När Cortez kom till deras rike användes kakao både som valuta och som dryck. Kakaodrycken kryddades med honung och peppar och kallades ”xocoatl”, vilket betyder ”bittert vatten”. Detta anses vara upphovet till dagens benämning – choklad.
Det har lyckligtvis hänt en hel del med choklad sedan aztekernas tid, men än i dag bryter vi ju faktiskt gärna av chokladen med någon annan smak i form av exempelvis en lyxig fyllning. I denna kategori har vi samlat många olika smakrika fyllningar till tårtor och kakor från ledande kvalitetsleverantörer.

Showing 1–15 of 75 results

 • Fruktpuréer

  Fruktpuréer

  Fruktpuréer för fyllning

  Det är många tårtor och kakor som blir bättre med en god fyllning och vem tycker inte om frukt? Puréer av många olika smaker, från ananas och blåbär till svartvinbär och Williamspäron. Alla smaker kommer i förpackningar om 1 kilo. Perfekt för den som har planer på att baka mycket.

 • Smaksatta fyllningar

  Smaksatta fyllningar

  Smaksatta fyllningar

  Här hittar du vårt breda sortiment utav smaksatta fyllningar. Dessa passar utmärkt till både tårtor och bakelser och finns i de frestande smakerna cappuccino, hallon, karamell, mango och champagne. Frisk hallonsmak och ljuv champagne ger tårtan ett smakfullt lyft. Våra smaksatta fyllningar säljs i flera olika volymer.
 • Nötfyllningar

  Nötfyllningar

   Nötfyllningar

  För den som ska baka en kaka med fyllning är nötfyllning ett utmärkt alternativ. Några alternativ som du kan köpa här är mandel, hasselnöt, pistage, och flera olika blandningar som även inkluderar choklad eller flingor av rån. De olika nötfyllningarna kommer i förpackningar om 3 stycken 2 kg-block, 2,5 kg hink eller som 5 kg hink.

 • Frukt & Nötter

  Frukt & Nötter

  Frukt & nötter

  Det är mycket som frukt och nötter kan användas till när det kommer till bakning. Apelsin- och citronskal, ingefära, nötter och mandlar, krossade kakaobönor och rostad majs har alla sin plats i bakningen. De flesta av produkterna i det här utbudet kommer i förpackningar om 1 kilo, men det finns undantag.

 • Övriga fyllningar

  Övriga fyllningar

  Övriga fyllningar

  Det är i detta sortiment som du kan finna de fyllningar för bakverk som inte passar in i någon av de andra kategorierna. Den stora variationen i detta utbud gör att produkterna kommer i en mängd olika förpackningar från 50 gram lakritspulver i en plåtburk till hinkar med 7 kg glykos eller invertsocker.