Servering & Catering

Servering och catering

Att inhandla eller baka desserten är bara det första steget, den måste även serveras innan den ska ätas. För vardagen kanske det räcker med enklare tallrikar, men om det är dags för en fest krävs det en större investering om du vill göra ett gott intryck. Här hos oss kan du hitta allting du behöver för servering.

Showing 1–15 of 131 results

 • Tårtställningar & Tillbehör

  Tårtställningar & Tillbehör

  Tårtställningar... våning, etage, högersvängd eller vänstersvängd? En tårtställning gör bakverket till en upplevelse. Men det gäller att produkten håller hög kvalitet hela vägen ut till slutkunden - det kan du lita på att Åsö:s tårtställningar gör!
 • Glasprodukter

  Glasprodukter

  Glasprodukter för catering

  Något som är minst lika viktigt som råvarorna och tillagningen är serveringen och presentationen. Vi på Åsö tillhandahåller vackra dessertglas som passar perfekt till just efterrätter och desserter. Efterrätter är som konstverk och ska även avsmakas med ögonen. Genom våra glasprodukter ser du till att även presentationen håller hög kvalitet.

 • Plastprodukter

  Plastprodukter

  Plastprodukter för catering

  För att göra det smidigt att kunna servera mat under stora tillställningar så är plastartiklar ett utmärkt alternativ. Här hittar du ett stort utbud av engångsartiklar som alla är av plast. Plastartiklarna är utformade att passa allt från BBQ och finmiddagar till lättare efterrätter och delikata desserter. Välja bland vårt varierande utbud och slipp tänka på disken. Allt kan slängas efter användning.

 • Rostfritt

  Rostfritt

  Rostfritt stål för catering

  Rostfritt stål har länge varit standarden för bestick och av god anledning då rostfritt stål är så tåligt att det kan användas länge utan att behöva ersättas. Om de omhändertas och inte tar skada kan det hålla i generationer. Tårtspadar, tänger för kakor eller semlor, bestick för desserter och kakfat finns tillgängliga här hos oss.

 • Övrigt Servering & Catering

  Övrigt Servering & Catering

  Övrigt material för servering och catering

  Catering är konsten att presentera mat på ett sätt som är både praktiskt och estetiskt. Det flesta av våra serveringsprodukter finns i de andra kategorierna men vissa har inga passande kategorier och hamnar här istället. Ställ för glasspinnar eller klubbor går att hitta här.