Choklad- & bakade skal

Våra choklad- och dessertskal kommer från det schweiziska familjeföretaget Läderach. Grundaren, Rudolf Läderach, var inte bara en mästare på att göra vackra och smaskiga chokladbitar; han var också uppfinnare inom konfektyr.
Att göra formar och ställ för snabb gjutning av ihåliga pralinskal att fylla med allehanda godsaker intresserade honom mycket. Senare uppfann han också ett chokladlock som kunde tryckas med text eller bild.
I dag är det Rudolfs son Jürg som leder verksamheten på Läderach. Vi på Åsö är stolta över att tillhandahålla ett urval av denna kvalitetsleverantörs absolut bästa produkter.

Showing 1–15 of 83 results

 • Pralinskal

  Pralinskal

  Pralinskal för artister! Vårt gedigna sortiment av pralinskal är tillverkade av finaste råvaror från Läderach i Schweiz. Här finns många möjligheter för dig som vill vara artist i din bransch!
 • Tryffelkulor

  Tryffelkulor

  Tryffelkulor Vi har ett stort utbud av skal för tryffelkulor, naturligtvis av högsta kvalitet och perfekt runda. Vår leverantör är det schweiziska familjeföretaget Läderach.
 • Bakade skal

  Bakade skal

  Bakade skal

  Om du föredrar att arbeta med desserter och smårätter utan att själv behöva baka skalen är detta sortiment något för dig. Här erbjuder vi ett brett utbud av både söta och neutrala skal som passar till en rad olika fyllningar. Förpackningsstorleken på våra skal varierar från 72 – 324 stycken beroende på vilken sort du väljer.

 • Dessertskal

  Dessertskal

  Dessertskal

  Dessertskal av underbart god choklad är perfekta för en god fyllning, mousse, frukter eller vad du än tycker passar. Här kan du välja mellan ett brett utbud av härliga chokladskal i en rad olika utföranden. Varje förpackning innehåller mellan 96 och 448 skal, beroende på deras storlek och vikt.

 • Äggskal

  Äggskal

  Äggskal

  Äggskal av choklad är perfekta till påsken men de fungera lika bra att äta under resten av året också. Här kan du välja mellan halvskal eller pralinägg med hål. Välj även om du vill ha ljus eller mörk choklad på dina äggskal. Skalen finns i flertalet olika storlekar och passar till en rad olika tillfällen och events.