Utensilier & Redskap

De bästa pralinerna kräver de bästa redskapen. Proffsen vet hur verktygens kvalitet och skick påverkar resultatet vid choklad- och desserttillverkning. Dålig utrustning kan sätta krokben för den skickligaste hantverkare. Ändå är det lätt hänt att man vänjer och kanske till och med fäster sig vid sina gamla redskap, trots att de har blivit slitna eller fått små defekter.
För de kockar och konditorer som ändå är redo att släppa nostalgin och uppgradera sin ”verktygslåda” för att låta yrkesskickligheten riktigt komma till sin rätt har vi i denna kategori samlat ett urval av de allra vassaste utensilierna och redskapen inom dessert- och chokladtillverkning. Här återfinns bland annat skrapor, paletter, mått och riktigt bra knivar från kvalitetsleverantörer som Pavoni och Victorinox.

Showing 1–15 of 276 results

 • Anslagsringar

  Anslagsringar

  Anslagsringar för tårtor

  Anslagsringen är den cirkeln som fångar upp tårtan och ger den sin form under bakningen. Hos oss hittar du ett brett utbud av olika storlekar på anslagsringar samt många ramar av rektangulära, ovala och kvadratiska mått. Prova dig gärna fram med tårtor i olika modeller och former. Allt du behöver för den perfekta tårtan hittar du hos oss.

 • Tyllar

  Tyllar

  Tyllar och spritsar

  När det är dags att spritsa är det bäst att ha tillgång till rätt typ av sprits eller tyll, då olika ämnen har vitt skilda konsistenser som kräver olika redskap. Oavsett om du ska hantera grädde, potatismos, smörkräm eller glasyr kan du med all  säkerhet hitta en passande sprits eller tyll i vårt sortiment.
 • Utstickare

  Utstickare

  Utstickare

  Utstickare används för att ta ur delar av deg i ett särskilt mönster. Åsö erbjuder många olika former att välja mellan. Du hittar klassiska hjärtan av olika storlekar, set med ett tema som Halloween eller jul, siffror, fjärilar samt flera olika växter och blad som prästkragar, murgröna, järnek och rosenblad.

 • Redskap

  Redskap

  Redskap för bageri och konditori

  Bakning är ett brett område som täcker många olika former av tillagning och förberedelse av bakverk. Det finns därför en enorm mängd olika redskap som hjälper dig i köket. I detta sortiment kan du hitta marsipanverktyg, paletter, bakplåtar, brödknivar, ugnsvantar, vispar, termometrar och mycket annat. Alla redskap är av hög kvalitet och håller länge.

 • Redskap för pralintillverkning

  Redskap för pralintillverkning

  Redskap för pralintillverkning

  Tillverkningen av praliner kan verka komplicerad men processen blir mycket lättare med tillgång till rätt redskap. Här får du tillgång till ett professionellt utbud av chokladgrytor, doppgafflar, kylsprayer, stödramar, aluminiumplattor och mycket mer. Självklart hittar du även bomullsvantar för pralinhantering samt oumbärlig kakgitarr med flertalet tillbehör. Med rätt redskap för pralintillverkning blir resultatet perfekt.