Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Visa sortimentmeny

Sortiment

Callebaut, tryffelkulor, mjölkchoklad, 2,7 g, 25 mm (504 st)

Callebaut, tryffelkulor, mjölkchoklad, 2,7 g, 25 mm (504 st)

Krämiga mjölkchokladskal med en touch av karamell, redo för dina egengjorda tryfflar

Tryffelskal lämnar mycket åt fantasin och låter dig leka med smaker, texturer och färger.

Färdiga mjölkchokladskal utgör basen för en rationell och kostnadseffektiv egen tillverkning av bl.a. tryfflar, lollipops samt Brigadeiro, som är chokladkonfektyr med brasilianskt ursprung.

Skalen är tunna men ändå mycket hållbara och smaken är mjuk och len mjölkchoklad med karamelltoner.

Artikelnr: 050015

Förpackning: 504 st

I lager

959 kr exkl. moms

Lägg i varukorg
Säker betalning med 20 dagars faktura
  1. Tryffelskalen är lätta att fylla, speciellt med en Tryffelfyllare Pralinenfix 2000 men det går även bra för hand med en spritspåse. Tänk på att hålla rätt temperatur på tryffeln när den fylls, överskrid inte 28 °C, då högre temperatur kan smälta chokladskalen.
  2. När skalen sedan fyllts får fyllningen stå och kristallisera.
  3. Hålen tätas sedan med otempererad Felchlinchoklad, även detta går bra att göra med en Tryffelfyllare Pralinenfix 2000 eller för hand med en spritspåse.
  4. Låt chokladen stelna och rulla/doppa sedan tryffelkulorna i tempererad choklad. Felchlins Sao Palme ljus 36 % och mörk 60 % samt vita Edelweiss 36 % gör att du får riktigt tunna och fina skal i och med chokladens fantastiska viskositet.
  5. Dekorera direkt eller låt dem kristallisera som de är. Det finns mängder av fantastiska sätt att dekorera tryfflar, lollipops mm på, allt från att rulla dem i Felchlins kakao, sprinkla på kakaonibs (neutrala eller karamelliserade) eller Croqantine, chokladkexpärlor, chokladkorn, chokladflagor, dekorera med annan färg på chokladen (vit, mjölk eller mörk) eller måla med färgat kakaosmör. Möjligheterna är helt enkelt oändliga!

Så låt fantasin ta dig med på en spännande skapanderesa inom chokladtryfflarnas underbara värld.

Nettokvantitet: 504 st x 2,7 g

Beteckning: Formad mjölkchoklad. Kakaohalt minst 35,6%.

Ingredienser: Socker, kakaosmör, MJÖLKPULVER, kakaomassa, emulgeringsmedel (lecitin (SOJA)), naturlig vaniljarom.

Förvaringsanvisning: Förvaras torrt, svalt (12 - 20 °C) och skyddat från starka lukter.

Bruksanvisning:

Kan innehålla spår av: -

Näringdeklaration per 100g

Energi Kj 2399 kJ
Energi 573 kcal
Fett 38,1 g
Varav mättat fett 22,9 g
Kolhydrat 49,3 g
Varav sockerarter 48,3 g
Protein 6,8 g
Salt 0,2 g

Relaterade recept

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag