Stäng
Meny

VARUKORG

Du har inga produkter i varukorgen!

Fri frakt vid köp över 1500 kr
Visa sortimentmeny

Sortiment

Callebaut, tryffelkulor, vit choklad, 2,7 g, 25 mm (504 st)

Callebaut, tryffelkulor, vit choklad, 2,7 g, 25 mm (504 st)

Krämiga vita chokladskal med en läcker touch av grädde & vanilj, redo för dina egengjorda tryfflar

Tryffelskal lämnar mycket åt fantasin och låter dig leka med smaker, texturer och färger.

Färdiga vita chokladskal utgör basen för en rationell och kostnadseffektiv egen tillverkning av bl.a. tryfflar, lollipops samt Brigadeiro, som är chokladkonfektyr med brasilianskt ursprung.

Skalen är tunna men ändå mycket hållbara och smaken är mjuk och len vit choklad med toner av grädde och vanilj.

Artikelnr: 050016

Förpackning: 504 st

I lager

959 kr exkl. moms

Lägg i varukorg
Säker betalning med 20 dagars faktura
  1. Tryffelskalen är lätta att fylla, speciellt med en Tryffelfyllare Pralinenfix 2000 men det går även bra för hand med en spritspåse. Tänk på att hålla rätt temperatur på tryffeln när den fylls, överskrid inte 28°C, då högre temperatur kan smälta chokladskalen.
  2. När skalen sedan fyllts får fyllningen stå och kristallisera.
  3. Hålen tätas sedan med otempererad Felchlinchoklad, även detta går bra att göra med en Tryffelfyllare Pralinenfix 2000 eller för hand med en spritspåse.
  4. Låt chokladen stelna och rulla/doppa sedan tryffelkulorna i tempererad choklad. Felchlins Sao Palme ljus 36% och mörk 60% samt vita Edelweiss 36% gör att du får riktigt tunna och fina skal i och med chokladens fantastiska viskositet.
  5. Dekorera direkt eller låt dem kristallisera som de är. Det finns mängder av fantastiska sätt att dekorera tryfflar, lollipops mm på, allt från att rulla dem i Felchlins kakao, sprinkla på kakaonibs (neutrala eller karamelliserade) eller Croqantinechokladkexpärlorchokladflagor, dekorera med annan färg på chokladen (vit, mjölk eller mörk) eller måla med färgat kakaosmör. Möjligheterna är helt enkelt oändliga!

Så låt fantasin ta dig med på en spännande skapanderesa inom chokladtryfflarnas underbara värld.

Nettokvantitet: 504 st x 2,7 g

Beteckning: Vit choklad

Ingredienser: Socker, kakaosmör, MJÖLKPULVER, emulgeringsmedel (lecitin (SOJA)), naturlig vaniljarom.

Förvaringsanvisning: Förvaras torrt, svalt (12 - 20 °C) och skyddat från starka lukter.

Bruksanvisning:

Kan innehålla spår av: -

Näringdeklaration per 100g

Energi Kj 2431 kJ
Energi 581 kcal
Fett 38,2 g
Varav mättat fett 23,0 g
Kolhydrat 53,2 g
Varav sockerarter 52,8 g
Protein 5,8 g
Salt 0,21 g

Relaterade recept

Bläddra i
Åsö-katalogen!

252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.

Åsö Katalog

Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.

Åsö-haren Åsö-räven
Stäng Logga in

Vänligen välj
företag eller privatperson

Privatperson Företag