Du har inga produkter i varukorgen!
Artikelnr: 146053
Förpackning: 10 kg
I lager
2017 kr exkl. moms
Ladda hem produktblad i A4-format
Ladda hem produktblad i A5-format
Som baschoklad till praliner, tryfflar, ganacher, bon bons, neutrala- och smaksatta chokladkakor och bräck men är även utmärkt till olika varianter av mousse, kräm, bavaroise samt till sås, spegelgelé, bakverk och dekorationer och fungerar även bra för gjutning och överdrag.
Med sin medelviskositet på 3 av 5 är detta en mycket bra allroundchoklad som fungerar till det mesta, t.ex. fyllningar, mousser, gjutning och dekorationer.
Chokladen är len och krämig, har en balanserad ton av mjölk och en lätt förförisk eftersmak av mjuk karamell och choklad. Chokladen passar mycket bra ihop med ett brett utbud av kraftfulla fruktiga, kryddiga, mejeri- eller likörliknande smaker.
En djup och varm mjölkchokladfärg med ett bra karaktäristiskt brytljud.
ÅSÖ-chokladen måste tempereras, antingen i en chokladmaskin, för hand med hjälp av tablering eller ympmetoden eller genom att tillsätta Mycryo. Se tempereringskurvan under fliken Tablering.
Idealtemperatur för att doppa är ca 30-31 °C.
Nettokvantitet: 10 kg
Beteckning: Mjölkchoklad minst 35% kakao
Ingredienser: Socker, kakaosmör, MJÖLKPULVER, kakaomassa, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), naturlig vaniljarom.
Förvaringsanvisning: Förvara torrt (max 65% RH), svalt (15-18 °C) och luktfritt. Skyddas från starkt ljus.
Bruksanvisning:
Kan innehålla spår av: -
Näringdeklaration per 100g
2095 kr exkl. moms
Artikelnr: 116022
Förpackning: 12 kg
561 kr exkl. moms
Artikelnr: 146053-2
Förpackning: 2,5 kg
252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Vänligen välj företag eller privatperson