Du har inga produkter i varukorgen!
Artikelnr: 49366-2
Förpackning: 2 kg
I lager
409 kr exkl. moms
Ladda hem produktblad i A4-format
Ladda hem produktblad i A5-format
Ladda hem produktbeskrivning
En klassisk mjölkchokladfärg
Den passar mycket bra att använda till desserter, olika konditorikrämer som mousse, bavaroise, crémeux samt till glasstillverkning, ganache, tryfflar och för temperering och doppning.
Helt enkelt där en riktigt bra mjölkchoklad behövs.
Hög viskositet med 3 av 3 enligt Felchlins gradering vilket gör den lätt att temperera både för hand och i maskin.
Viskositet 3 av 3 Minimum av kakao 38 % Kakaofett 32,4 % Mjölkfett 4,6 % Socker 49,7 % Innehåller sojalecitin
En choklad med bönor som härstammar från två olika regioner, både Ghana och Ecuador. Forastero och Criollo-Trinitario bönorna rostas var för sig för att sedan blandas samman till denna fulländade mjölkchoklad. Felchlin har full spårbarhet på kakaon hela vägen till plantagen där de odlas.
Nettokvantitet: 2 kg
Ingredienser: Socker, delvis skummat MJÖLKPULVER, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), MALTEXTRAKTPULVER, vanilj.
Förvaringsanvisning: Förvaras svalt och torrt, gärna under +18 °C.
Bruksanvisning:
Kan innehålla spår av: mandel, hasselnöt
Näringdeklaration per 100g
1669 kr exkl. moms
Artikelnr: 49358
Förpackning: 10 kg
1457 kr exkl. moms
Artikelnr: 49312
Förpackning: 6 kg
1218 kr exkl. moms
Artikelnr: 49360
1433 kr exkl. moms
Artikelnr: 49314
1518 kr exkl. moms
Artikelnr: 49384
Förpackning: 5 kg
Ej i lager
1762 kr exkl. moms
Artikelnr: 49371
1810 kr exkl. moms
Artikelnr: 49376
1228 kr exkl. moms
Artikelnr: 49366
252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.
Copyright © 2021 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.
Vänligen välj företag eller privatperson