Du har inga produkter i varukorgen!
Artikelnr: 49366
Förpackning: 6 kg
I lager
1788 kr exkl. moms
Ladda hem produktblad i A4-format
Ladda hem produktblad i A5-format
En klassisk mjölkchokladfärg.
Klassisk mjölkchoklad med lite starkare kakaotoner.
Passar bra till
Den passar mycket bra att använda till desserter, olika konditorikrämer som mousse, bavaroise, crémeux samt till glasstillverkning, ganache, tryfflar och för temperering och doppning.
Helt enkelt där en riktigt bra mjölkchoklad behövs.
Hög viskositet med 3 av 3 enligt Felchlins gradering vilket gör den lätt att temperera både för hand och i maskin.
Viskositet 3 av 3 Minimum av kakao 38 % Kakaofett 32,4 % Mjölkfett 4,6 % Socker 49,7 % Innehåller sojalecitin
En choklad med bönor som härstammar från två olika regioner, både Ghana och Ecuador. Forastero och Criollo-Trinitario bönorna rostas var för sig för att sedan blandas samman till denna fulländade mjölkchoklad. Felchlin har full spårbarhet på kakaon hela vägen till plantagen där de odlas.
Nettokvantitet: 3x2 kg
Beteckning: Mjölkchokladöverdrag minst 38% kakao
Ingredienser: Socker, delvis skummat MJÖLKPULVER, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), MALTEXTRAKTPULVER, vanilj.
Förvaringsanvisning: Förvaras svalt och torrt, gärna under +18 °C.
Bruksanvisning:
Kan innehålla spår av: mandel, hasselnöt
Näringdeklaration per 100g
2765 kr exkl. moms
Artikelnr: 49358
Förpackning: 10 kg
2184 kr exkl. moms
Artikelnr: 49312
1960 kr exkl. moms
Artikelnr: 49360
2174 kr exkl. moms
Artikelnr: 49314
2306 kr exkl. moms
Artikelnr: 49384
Förpackning: 5 kg
2320 kr exkl. moms
Artikelnr: 49371
3006 kr exkl. moms
Artikelnr: 49376
2463 kr exkl. moms
Artikelnr: 49393
252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.
Copyright © 2025 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Vänligen välj företag eller privatperson