Du har inga produkter i varukorgen!
Artikelnr: 49366
Förpackning: 6 kg
I lager
1389 kr exkl. moms
Ladda hem produktblad i A4-format
Ladda hem produktblad i A5-format
Ladda hem produktbeskrivning
En klassisk mjölkchokladfärg.
Klassisk mjölkchoklad med lite starkare kakaotoner.
Passar bra till
Den passar mycket bra att använda till desserter, olika konditorikrämer som mousse, bavaroise, crémeux samt till glasstillverkning, ganache, tryfflar och för temperering och doppning.
Helt enkelt där en riktigt bra mjölkchoklad behövs.
Hög viskositet med 3 av 3 enligt Felchlins gradering vilket gör den lätt att temperera både för hand och i maskin.
Viskositet 3 av 3 Minimum av kakao 38 % Kakaofett 32,4 % Mjölkfett 4,6 % Socker 49,7 % Innehåller sojalecitin
En choklad med bönor som härstammar från två olika regioner, både Ghana och Ecuador. Forastero och Criollo-Trinitario bönorna rostas var för sig för att sedan blandas samman till denna fulländade mjölkchoklad. Felchlin har full spårbarhet på kakaon hela vägen till plantagen där de odlas.
Nettokvantitet: 3x2 kg
Beteckning: Mjölkchokladöverdrag minst 38% kakao
Ingredienser: Socker, delvis skummat MJÖLKPULVER, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), MALTEXTRAKTPULVER, vanilj.
Förvaringsanvisning: Förvaras svalt och torrt, gärna under +18 °C.
Bruksanvisning:
Kan innehålla spår av: mandel, hasselnöt
Näringdeklaration per 100g
1940 kr exkl. moms
Artikelnr: 49358
Förpackning: 10 kg
1636 kr exkl. moms
Artikelnr: 49312
1395 kr exkl. moms
Artikelnr: 49360
1605 kr exkl. moms
Artikelnr: 49314
1979 kr exkl. moms
Artikelnr: 49371
1721 kr exkl. moms
Artikelnr: 49384
Förpackning: 5 kg
2056 kr exkl. moms
Artikelnr: 49376
1671 kr exkl. moms
Artikelnr: 49393
252 sidor inspiration för konditorier, chocolaterier, bagerier, restauranger, godismakare och finsmakarbutiker.
Copyright © 2024 Åsö. Alla rättigheter reserverade.
Vänligen välj företag eller privatperson